Research School for Socio-Economic and
Natural Sciences of the Environment
Research School for Socio-Economic and
Natural Sciences of the Environment
Agenda

Spingtijforum: De kracht van onze stem - Zet de toon voor een duurzaam Nederland

Date: 24 September 2020 - 26 September 2020
Location: Terschelling

Het zijn vreemde, onwerkelijke tijden. De Corona-crisis doet de wereld op haar grondvesten schudden. Er zijn veel onzekerheden en zorgen. Maar we blijken ook in staat om snel met elkaar op te trekken als het moet. Hoe gaan we nu verder? Eén ding is zeker, het zal na de crisis een andere wereld zijn. Dit is de kans om een duurzaam systeem te kiezen.

Hoe? Dat moeten we samen bepalen. Volgend jaar zijn de verkiezingen in Nederland. Daarom is het maatschappelijk debat, zoals we dat op Springtij voeren juist nu belangrijk. We laten onze stem horen en zetten samen de toon voor een duurzaam Nederland.

In overleg met gemeente Terschelling en de veiligheidsregio organiseren wij Springtij op een manier die geheel aan de covid19 veiligheidsmaatregelen voldoet. In een soberdere vorm, met minder mensen, alles op 1.5m afstand, gemarkeerde zitplekken, zoveel mogelijk in de buitenlucht, gezondheidscheck en vooraf reserveren van sessies. Soberder doch inhoudelijk sterk en in een omgeving die zich uitermate goed leent voor veilige ontmoetingen in de buitenlucht: Terschelling.

> Meer informatie en registratie: https://www.springtij.nu/